Αρχική Σελίδα

Yixing Sunny Furnace Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Yixing Sunny Furnace Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Yixing Sunny Furnace Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο χρόνος παράδοσης είναι γρήγορος, και πολύ σημαντικός: η σταλμένη αντιστοιχία προϊόντων πάντα η διαταγή. Τους εμπιστεύομαι επειδή δεν έχω απογοητευθεί ποτέ με τους.

—— Jerry

Εάν είχα ή εάν θα μπορούσα να του δώσω 10 αστέρια αλλά έχω μόνο 5 που ελπίζω να συνεχίσω με τον εγώ το συστήνω.

—— Luke

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

   

  Από την καθιέρωσή της, η επιχείρηση έχει εστιάσει στην ανάπτυξη και την έρευνα της βιομηχανίας κλιβάνων. Συμμετέχει τώρα κυρίως στο σχέδιο, την κατασκευή, την εγκατάσταση και τη συντήρηση των κλιβάνων στη νέα ενεργειακή βιομηχανία όπως η βιομηχανία γυαλιού, η κεραμική βιομηχανία, η μπαταρία λίθιου, graphene και άλλες βιομηχανίες, η χημική σπάνια γαία, ο καταλύτης και άλλες βιομηχανίες. Τεχνικά, η επιχείρησή μας συνεργάζεται ενεργά με το ίδρυμα σχεδίου γυαλιού Bengbu, το πανεπιστήμιο ηλεκτρικής δύναμης της βόρειας Κίνας, το Τεχνολογικό Ινστιτούτο του Χάρμπιν, το πανεπιστήμιο Tongji και άλλες γνωστές εσωτερικές πανεπιστήμια και μονάδες επιστημονικής έρευνας για να μάθει συνεχώς και να βελτιώσει τις ικανότητες σχεδίου τους.

   

  Yixing Sunny Furnace Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 • OEM / ODM

  Μπορούμε να κάνουμε OEM/ODM

  Ο εξοπλισμός κλιβάνων που παράγεται από την επιχείρησή μας εξάγεται σε περισσότερες από 20 χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, Γαλλία, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Καναδάς, Ρωσία, Αίγυπτος, Τουρκία, Βραζιλία, Ινδία, Βιετνάμ και ούτω καθεξής, και έχει κερδίσει ομόφωνος έπαινος από τους πελάτες.

   

  Yixing Sunny Furnace Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 • Ε & Α

  Η επιχείρησή μας έχει μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α που μπορεί να παρέχει την καλύτερη ποιότητα και τα υψηλά προϊόντα σταθερότητας.
  Συγχρόνως, η επιχείρησή μας συνεργάζεται ενεργά με το ίδρυμα σχεδίου γυαλιού Bengbu, το πανεπιστήμιο ηλεκτρικής δύναμης της βόρειας Κίνας, το Τεχνολογικό Ινστιτούτο του Χάρμπιν, το πανεπιστήμιο Tongji και άλλες γνωστές εσωτερικές πανεπιστήμια και μονάδες επιστημονικής έρευνας για να μάθει συνεχώς και να βελτιώσει τις ικανότητες σχεδίου τους.

   

  Yixing Sunny Furnace Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Yixing Sunny Furnace Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Yixing Sunny Furnace Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Linda Yu

Τηλ.:: +86-18921301751

Φαξ: +86-510-68999836

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)